Incidències

Fer aquest tipus de treball no és fàcil així que, com és lògic,  hem tingut una sèrie d‘incidències que ens han dificultat el procés de recerca i ens han endarrerit la feina.

En primer lloc, hem treballat en format digital en un bloc i això ens ha portat diversos problemes. El primer és que nosaltres estàvem acostumades a treballar amb Blogger i no amb WordPress, com està el nostre treball. Així doncs, ens ha costat una mica adaptar-nos a l’estètica, l’aparença i el funcionament d’aquest tipus de bloc, d’edició més complicada, però al final ens hem pogut moure amb agilitat a través d’aquesta pàgina. 

A més, fer el bloc ens ha costat més del que ens pensàvem, ja que hem hagut d’enllaçar totes les pàgines entre si, hem hagut d’escollir el disseny, a vegades els ordinadors se’ns bloquejaven i no rebien les nostres ordres… També hem de dir que tot el primer dia i part del segon el vam perdre aprenent com treure-li tot el partit possible al format digital i descobrint com adequar-lo al treball que volíem. A més, aquest mètode de treball requereix una connexió a Internet constant, connexió que no sempre hem tingut.

Tot i aquestes incidències amb el bloc hem pogut treballar bé, al final ens hem adaptat a la perfecció i creiem que, al cap i a la fi, aquest és el millor mètode per treballar perquè ja és hora d’adaptar-nos als temps moderns que vivim.

També hem tingut problemes a l’hora de cercar les pel·lícules dels orígens del cinema. Això es deu al fet que aquestes pel·lícules són molt antigues i no es troben fàcilment al Youtube o al Google mateix. Tot i així, trobem que hem fet una bona recerca i hem aconseguit trobar un bon nombre de filmacions del cinema original.

A vegades també hem tingut problemes per verificar si la informació que estàvem buscant era certa o falsa, ja que no totes les pàgines d’Internet són fiables. A més, a vegades ens passava que trobàvem dades diferents del mateix tema.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *