Prospectiva

Tot i que hem buscat i hem redactat tota la informació que hem pogut, el nostre tema de recerca és molt ampli i hem deixat moltes portes obertes. És un treball molt extens i per això en una setmana no dóna temps a acabar-lo, perquè hem donat pas a moltes pel·lícules però no les hem pogut redactar totes. El cinema porta molt de temps vivint entre nosaltres i, per tant, té molts racons que no hem pogut investigar per falta de temps i de medis necessaris per arribar a la informació.

Així doncs, la nostra feina ofereix la possibilitat de ser ampliada i continuada per tot aquell que ho vulgui, ja que a l’estar penjada internet, està a l’abast de tothom. Si  volguéssim, nosaltres mateixes podríem seguir amb el món del cinema com a treball de recerca a segon de batxillerat.

Una bona manera de seguir amb el nostre treball seria explicar totes les pel·lícules que mencionem però que no hem pogut fer més que això, ja que una setmana no és suficient per detallar totes les filmacions que hem trobat. També es podria profunditzar més en l’expansió del cinema, ja que no hem explicat totes les parts del món; explicar tota la història del cinema des dels inicis fins als nostres temps, ja que només hem explicat l’origen…

Encara que hem deixat moltes coses per fer, ens sentim prou satisfetes per haver aprofitat al màxim el temps que teníem i creiem que hem pogut exprimir força bé el món cinematogràfic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *