Tema de recerca

  • El nostre tema de recerca és l’origen del cinema. Vam escollir-lo perquè a les tres ens agraden les pel·lícules, el món cinèfil, el món de l’espectacle… Però, a més, ens va semblar un bon fonament sobre el qual fer el nostre projecte de recerca, ja que dóna molt de si mateix i es pot profunditzar molt. A més, per dur a terme el treball, se’ns demanava investigar un aspecte específic del tema general, i ens va semblar un bon món per desmembrar.

    Per poder realitzar el nostre treball, ens hem inspirat en un problema o dubtes que teníem sobre el tema, per a partir d’aquesta base buscar la informació escaient per aconseguir o intentar resoldre’l. Les tres components del grup hem cursat llatí a 4t d’ESO, una assignatura en què hem estudiat la cultura romana, una mica de cultura grega, la llengua llatina, els referents clàssics que podem trobar al nostre entorn… Una de les coses que més ens va sorprendre d’estudiar llatí va ser descobrir que tant aquesta llengua com la cultura grecollatina segueixen sent molt presents a la nostra vida quotidiana. Encara que no en siguem conscients, els romans i els grecs ens van deixar una petjada molt profunda que encara portem a dins. Així doncs, la nostra pregunta és: passa això també en el cinema? Quan van començar a aparèixer referents clàssics a les pel·lícules?

    Ens sembla un tema prou interessant per investigar, ja que és original i no és impossible de dur a terme. A més, podem trobar informació i és una manera molt especial de personalitzar un món tan general com el del cinema.

  • Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *