Valoració personal

Judith Caballero

Personalment és un dels anys que més còmoda he treballat, el grup en global ha estat ben organitzat i ho dic perquè cadascuna es dedicava al que millor se li donava: a alguna li sortia millor redactar, a l’altra modificar i retocar detalls, a l’altra buscar informació… Això ha facilitat que les tres puguem fer coses diferents alhora.

A més, el treball es fa molt més fàcil si pots triar un dels temes que més t’agradin, la gent amb la que treballar i poder desenvolupar el treball a la teva manera, amb el teu espai i sense gaires pautes.

S’ha de dir que malgrat els petits problemes que hem tingut ha estat un bon treball.

Paula Contreras

Malgrat totes les dificultats que hem tingut, m’ha agradat força el treball ja que és un treball molt interessant i que poca gent ha investigat.

Ha sigut complicat el fet de treballar amb un bloc, ja que no estem molt acostumades i això ens ha comportat molt de temps, ja que també hem hagut de personalitzar tot el bloc, posar-li colors, una capçalera, el fons, etc. Encara que m’ha agradat fer-ho en bloc perquè així no es gasta tant paper, queda per la gent que vulgui obtenir o avançar informació. Una cosa que no m’ha acabat de convèncer ha sigut el temps, amb cinc dies no ens ha donat temps de fer tot el que volíem, però tot i així en hem sabut adequar a les circumstàncies.

He treballlat molt a gust amb la Judith i la Sara perquè ja havíem treballat juntes altres vegades i ens sabem organitzar força bé.

Sara Martín

En primer lloc vull dir que al principi tenia una mica de por, ja que aquesta era la primera vegada que fèiem un projecte de recerca sense guió ni pautes concretes i, a més, en format digital. Però haig de dir que estic molt satisfeta amb el resultat del treball. He preferit tenir aquesta llibertat per crear els àmbits i seccions que volíem dins del treball i, també, m’ha agradat molt l’experiència de treballar amb un bloc.

Trobo que hem precisat molts punts i apartats d’un tema tan general com el món del cinema. A més, he après moltíssimes coses d’un tema que m’encanta però que, malauradament, desconeixia.

També penso que les tres integrants del grup ens hem organitzat molt bé des del començament i, com que des del principi teníem els objectius molt clars, hem desenvolupat el projecte de la manera adequada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *