Valoració de la metodologia

Ara que ja hem finalitzat el treball podem valorar la metodologia emprada per dur-lo a terme. Creiem que haver treballat en format digital amb aquest bloc ha estat el millor que hem pogut fer ja que, malgrat les incidències que hem tingut, ens ha ofert la possibilitat de fer el nostre projecte amb vídeos, enllaços… A més, de cara a la prospectiva, hem deixat un camí molt fàcil per tot aquell que vulgui continuar el nostre treball, ja que el bloc està penjat a Interent i obert al públic.

Estem molt satisfetes amb el resultat que hem obtingut amb la pàgina web. És molt recomanable treballar d’aquesta manera, ja que és un mètode modern i actual i amb moltes possibilitats de propagació.

Respecte a la metodologia empleada per buscar la informació, ens hem organitzat bé ja que hem partit tant d’Internet, com de llibres, com d’informació que ens proporcionava la nostra tutora. Creiem que d’aquesta manera hem pogut cercar en fonts d’informació molt diversa. A més, gràcies a les enquestes i a les entrevistes, hem obtingut molts punts de vista que ens han estat molt útils.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *