Presentació del bloc

"Las Meninas" de Manolo Valdés a la Rbla. de Catalunya (2008)

Hola amics i amigues,
Aquest bloc pertany a un grup de mestres que des de l’any 2004 fins al 2007 van organitzar passejades per Barcelona, publicant tota la informació en un lloc web titulat:  “Descobrim Barcelona”.
Després de diverses vicissituds tornem a estar juntes per emocionar-nos tot passejant per la nostra estimada ciutat, Barcelona. Hem tancat el lloc web tot i que continua actiu. Com a suport  d’aquesta nova etapa hem escollit el bloc, que facilitarà la participació de totes les persones que ens segueixin.
Les sortides es faran el darrer diumenge de cada mes per visitar llocs, edificis, carrers, places, petits paisatges etc. que tinguin relació amb el tema escollit.
Després de les passejades  publicarem diversos articles, alguna fotografia i les anècdotes  viscudes.
Esperem que us interessin les nostres vivències.
Fins aviat!!

2 thoughts on “Presentació del bloc

 1. Montse

  Hola!
  M’alegro molt que torneu a fer les passejades. Espero que aquest bloc serveixi per conèixer encara millor la nostra “seductora” ciutat!
  Ànims!

  Reply
 2. Mª Jesús

  La ciutat, les pedres, els espais de Barcelona et parlen si els saps escoltar!!!!i…es sedueixen. Estic SEDUÏDA!!!.
  Em va agradar molt saber de la noia: Conxita Julià que va tenir aquesta relació tant afectiva amb el LLuís Companys i la història del mocador. Però el que més em va frapar va ser la visita al Refugi 307. Sentia la por, les olors,la solidaritat, etc. de tota la gent que va passar. Tots aquells passadissos tortuosos tenien vida pròpia. ESPEREM QUE MAI MÉS NINGÚ HAGI D’ULILITZAR-LOS MAI!!!!

  Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *