L’any passat vaig anar amb l’escola a una excursió de grec a la Boqueria, allà vam fer una visita ràpida a les diferents parades de menjar, després recordo que vam anar a una cuina a experimentar com era la cuina grega antiga, allà vam cuinar alguns aliments que segons la cuinera Eulàlia Fargas era cuina típica grega.
Després de l’excursió per sopar a casa meva vaig decidir fer a la meva família dos plats dels que havia cuinar allà, els quals puc assegurar que van tenir molt d’èxit.
Un d’ells era triangles de formatge de cabra amb mel i pètals de flor.
Ahir a la nit, discutia amb la meva germana sobre què podíem fer de sopar, ella em va demanar que li cuinés les llenties gregues que també havia après a fer a l’excursió, llavors vaig decidir d’anar fotografiant els passos que feia per fer un apunt. Després vaig fer una foto del resultat.
- Ous durs
- Ceba
- Olives
- Llenties
- Oli
- Vinagre
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Tpr7c_hJzZk[/youtube]
En teoria aquesta recepta s’ha de fer amb ceba, però jo no n’hi poso, també vull dir que vaig posar vinagre, però se’m va oblidar fer foto.
Heu cuinat alguna vegada un plat grec antic? En coneixeu més? Qui s’anima a cuinar-los?
Lourdes Caparrós 2n batx
Lourdes, m’he quedat impressionada! No sabia que l’antiga cuina grega tingués tant d’èxit a casa teva ni que fossis tan excel·lent cuinera. Espero la propera recepta!