Les províncies d’Espanya

  • Activitat en parelles
  • Què necessiteu?

El mapa polític d’Espanya (províncies i comunitats autònomes)

Llistat províncies i capitals d’Espanya

 Desenvolupament de l’activitat:

  1. Heu de fer un àlbum de fotos animat de les diferents capitals de província d’Espanya. Heu d’utilitzar el Canva vídeo.
  2. Heu de cercar tantes imatges com capitals de província hi ha. Han de ser imatges representatives i de qualitat. Les heu de posar ordenadament, seguint un ordre. Teniu en compte les comunitats autònomes a l’hora de distribuir les imatges. Per exemple: Catalunya (títol gran en una diapositiva)+ Tarragona (imatge), Barcelona (imatge), Lleida (imatge) i Girona (imatge).
  3. A cada diapositiva només podeu posar una imatge (el vídeodoncs, tindrà portada+ diapositives amb els noms de les comunitats autònomes + tantes diapositives com províncies). És necessari que feu una cerca dels llocs més emblemàtics i importants de la ciutat perquè sinó posareu llocs que no són representatius.
  4. També heu d’inserir música, efectes i transicions.
  5. És obligatori que escriviu el nom  de la capital de província a sobre de cadascuna de les imatges. (Per exemple: Tarragona o Pontevedra).
  6. Per realitzar les cerques per internet, podeu fer-ho posant, per exemple, “Barcelona ciutat Espanya”
  7. PortadaEspanya en imatges (títol principal) + Noms i cognoms
  8. Quan ho tingueu acabat, m’ho heu de compartir al meu correu en format MP4.

Exemple: (Compte! No és un vídeo!)

Aquest article s'ha publicat dins de DE TODO UN POCO i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *