El meu nom propi

Amb els objectius de treballar la identitat pròpia i conèixer els orígens dels noms de pila, heu de realitzar una activitat que titulareu “El meu nom propi”.

Empreu el Google slides per realitzar aquest treball.

Primer, heu de buscar informació sobre l’origen del vostre nom, el seu significat, les celebracions associades segons el calendari religiós, el nom en altres llengües, personatges famosos amb el mateix nom… A continuació, heu de respondre les següents preguntes: Per què em dic…?, M’agrada el meu nom?, Com m’agradaria dir-me?…

Quan el treball escrit estigui acabat, haureu de fer una presentació oral.

Treballs d’altres cursos: aquí i aquí


Aquest article s'ha publicat dins de AULA OBERTA i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *