L’Aula Oberta rep els diplomes de pràctiques!


El passat dilluns 14 de juny, al saló de plens de l’Ajuntament d’Amposta, es va efectuar el lliurament dels diplomes de pràctiques a l’alumnat de  l’Aula Oberta del nostre centre.

L’acte fou presidit per la regidora d’educació, la senyora Núria Marco, que va donar la benvinguda a tots els assistents i va destacar la importància del projecte quant a la possibilitat que se’ls brinda de submergir-se en el món laboral. A continuació, el senyor Adam Tomàs, alcalde de la localitat, va agrair la participació a totes les parts implicades, tutors i tutores de pràctiques, professorat de l’ institut, direcció del centre i alumnat.

Els i les alumnes de l’Aula Oberta del nostre institut, durant aquest curs 2020-2021,  han estat fent les pràctiques a la  llar d’infants La Gruneta, a la Biblioteca Comarcal Sebastià Joan Arbó,  a la consergeria de l’escola Consol Ferré, a les piscines municipals, a l’Arxiu Comarcal del Montsià i a la secretaria de l’Institut Ramon Berenguer IV. Sara Monserrat, dels serveis educatius del consistori municipal, fou l’encarregada de cridar un a un tot l’alumnat que amb molt d’entusiasme rebé els diplomes corresponents.

A l’acte també van assistir, amb l’objectiu d’acompanyar l’alumnat, algunes tutores de pràctiques; Lucrècia Bernaltes, directora del nostre institut; la professora de matemàtiques Maite Marí; i Rosa Royo, tutora de l’Aula Oberta.

L’enhorabona a tot@s!

Aquest article s'ha publicat dins de AULA OBERTA i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *