Celebrem Sant Jordi!


Els alumnes de 4t d’ESO han recitat uns poemes a la sala d’actes per amenitzar el lliurament dels premis artístics i literaris. A més, La Clàudia Domingo ens ha delectat amb el seu violoncel quan ha tocat “El cant dels ocells”. Els poemes de Federico García Lorca, Pere IV i Nicolás Guillén han estat recitats per Montse Ferrando, Aida Campos, Carla Lafont, Ingrid Segarra, Abdelilah Benouda i Jordi Moreno. L’acte ha estat presentat per Helena Segarra.

Moltes gràcies a tot@s per participar!

Clica aquí per per veure el vídeo del poema de Nicolás Guillén a ritme de rap.

Aquest article s'ha publicat dins de ESO i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *