Sortida cultural a Tarragona

 

El passat dimecres 19 d’abril, un grup d’alumnes de 4t d’ESO, i de 1r i 2n de Batxillerat van anar a Tarragona amb  els objectius de conèixer una mica més la capital romana i gaudir de la representació teatral de la comèdia El soldat fanfarró, de Plaute.

Pel matí van visitar la Casa Castellarnau i l’Amfiteatre, i van passejar per la part alta fins a la Rambla Nova. A la tarda, havent dinat, es van dirigir a la zona de les muralles i, concretament, al Teatre Auditori Camp de Mart és on van veure la representació teatral. L’obra en qüestió estava inclosa en la programació del Festival de Teatre Grecollatí, una iniciativa que va néixer a Tarragona fa 22 anys.

Aquest article s'ha publicat dins de Bachillerato, ESO i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *