Cinema i arqueologia

El passat 21 de desembre, un dia abans de les vacances de Nadal, una cinquantena d’alumnes de l’Institut Ramon Berenguer IV van anar a Tarragona a veure la pel·lícula Segon origen (2015), basada en la novel·la  Mecanoscrit del segon origen, de l’escriptor català Manuel de Pedrolo.

Després de dinar van poder estar dintre d’un espai arqueològic molt important, la Necròpolis Paleocristiana situada al soterrani del Parc Central, un centre comercial de la ciutat de Tarragona, situat a la vora del riu Francolí.  La guia els va explicar que les restes que tenien al seu davant eren d’un poble del segle IV, una basílica del segle V i que s’hi trobaren més de 160 enterraments.

Clica sobre la icona per veure les fotos de la sortida!

Aquest article s'ha publicat dins de AULA OBERTA, Bachillerato, ESO, Literatura i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *