Gràcies a tothom !!!

Amb un any i quatre mesos de funcionament d’aquest bloc … finalitzem el segon trimestre d’aquest curs molt contents d’haver fet ,entre tots, d’aquesta activitat, un espai educatiu molt dinàmic i que volem seguir compartint amb tota la comunitat educativa.

Moltes gràcies a tothom que ha fet possible aquest número de visitants !!

Aquest article ha estat publicat en activitats, bibliotecaescolartivissa, notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Gràcies a tothom !!!

  1. Aida diu:

    Aquesta activitat m’ha agradat molt, ha sigut molt divertida i al final tots hem sortit guanyant. Jo, no he guanyat, però, per participar en les pistes del personatge m’he emportat un diploma i un punt de llibre molt bonic. Vaig passar una estona agradable i entretinguda.
    Aida 5è.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *