2n trimestre CS

Si recomaneu un llibre no oblideu de donar la següent informació: títol, autor/a, col·lecció, editorial i explicar el motiu pel qual el recomaneu.

També podeu donar altres informacions sobre si és un llibre d’imaginació o de recerca, com són les il·lustracions, numero de pàgines, format del llibre, idioma,…

10 respostes a 2n trimestre CS

 1. luke diu:

  Hola,
  jo us vull recomanar un llibre que es diu GUINNESS WORLD RECORDS 2012. tranquils que es en Castella i no angles.
  Luke, 6è.

 2. DIANA diu:

  HOLA
  us recomano el libre de la marieta enricheta editorial cinctores club.
  Diana, 6è

 3. Anna diu:

  Hola ,
  jo us voldria recomanar El último unicornio , és un llibre d’ aventures d’essers fantastics ,en castellà . L’autor d’aquest llibre es diu C . C . HUMPHREYS i els que l’han ilustrat es diuen CLIFF NIELSEN I THINKSTOCK . L’ editorial es MONTENA .
  Hi ha 367 pàgines . Jo us el voldria recomanar perqué es molt molt bonic .
  Anna,5è

 4. Pau diu:

  Hola,
  us voldria recomanar el comic de los simpsons que es diu:
  SIMPSON EN BURNS CONFIAMOS. El seu autor es diu:Mait groening, la seva col·lecció és MAGOS DEL HUMOR i l’ editorial BONGO. Jo el recomano perque m’ha agradat molt llegirlo i és bastant divertit.
  Pau, 5è

 5. Clara diu:

  Hola, jo vull recomanar un llibre anomenat Brujas a medianoche de Bat Pat, està escrit en Castellà. L’editorial és Montena, l’autor es diu Roberto Pavanello. Aquest llibre de la seva col•lecció és el número 2, però n’hi han molts més que aquest. Els il•lustradors són Blasco Pisapia i Pamela Brughera. Si us agraden els llibre de terrors, aventures i misteris aquest és un, jo us el recomano perquè és molt misteriós.
  Clara, 6è

 6. Judit diu:

  Hola,
  jo us vull recomanar un llibre que es diu Quart viatge al regne de la fantasia. L’autor es Geronimo Stilton i l’ editorial es DESTINO. Es un llibre molt divertit porta tres olors misterioses i jo de vosaltres el llegiria.
  Judit,5è

 7. Carla diu:

  Hola!
  Jo us vull recomanar un llibre que es diu: Chicas del Olimpo , la sonrisa del traïdor i està escrit en castellà. L’autora és Elena Kedros i la seva editorial Molino. Aquest llibre és el número 5 de la col·lecció però també n’hi han d’altres. Jo el recomanaria per nens i nenes que ja siguin grans perquè parla de la mitología grega. A mi m’ha agradat molt perquè explica les aventures d’unes noies que també són deeses.
  Carla,6è

 8. Carla i Lorena diu:

  Hola, us volem recomanar un llibre que ens hem llegit que es diu: Diari d’una penjada 3. L’editorial és Estella Polar i l’autora es diu Rachel Renée Russell. Nosaltres us recomanem aquest llibre perquè és divertit i entretingut. Els altres llibres de la mateixa col·lecció són Diari d’una penjada 1 i 2.
  Carla,6è i Lorena,5è

 9. Eva Júlia diu:

  Us vull recomanar un llibre que es diu “EL CAS DEL SOLDAT DESAPAREGUT”. L’ha escrit Javier Fonseca i la col·lecció es Clara Secret. Aquest llibre es en català, tot i que hi ha un personatge que parla en anglès. La seva editorial es MACMILLAN.
  Si us agraden els misteris, aquest libre us agradarà molt.
  Júlia, 5è

 10. Eva Khaoula diu:

  Us vull recomanar el llibre de Kika la Superbruja, en castellà, el seu autor és KNISTER i la seva
  editorial és Bruño. Us ho recomano perquè es divertit explica una mica l’autor i al final et diu un truc submarí de màgia i un altre truc submarí que és una “bola brillant”
  Khaoula, 6è

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *