2n trimestre CI

Si recomaneu un llibre no oblideu de donar la següent informació: títol, autor/a, col·lecció, editorial i explicar el motiu pel qual el recomaneu.

També podeu donar altres informacions sobre si és un llibre d’imaginació o de recerca, com són les il·lustracions, numero de pàgines, format del llibre, idioma,…

15 respostes a 2n trimestre CI

 1. josep cedó diu:

  Vull recomanar el llibre EL LLOP QUE ERA BO aquest conte es trata de un llop que un dia a la nit es va escapar i al arrivar al poble, va coneixer un nen i una nena.Portaba als nens i nenes al colegi. I portava el pa a les senyores.
  Josep Cedó, 2n

 2. Quim diu:

  recomano el llibre que es diu el princep dolent parla de un princep que era dolent.

 3. Estel Olesa Pascual diu:

  Companys i companyes os recomano el llibre “El Pirata Honest”, es molt xulo, te uns dibuixos fantastics i m´ha agradat molt.
  No os el perdeu!

 4. Pau Olesa Pascual diu:

  Hola xics soc Pau i he llegit el conte “El carrer de les bruixes” la protagonista es la Violeta, una bruixa bona que te un gos i va a viure al carrer de les bruixes, pero les seves veïnes son xafarderes i dolentes, ella rumiarà la manera d´escarmentar-les….
  De l´enrabiada que van tindre van caure de cul. Ja ja ja!!!
  Paraula de Pau!!!!

 5. AGNÈS diu:

  Recomano el llibre que es titula la bruixa bonica , m´agradat molt perque es disfressa de bruixa.
  Agnès ,1R

 6. abril andreu diu:

  Amics i amigues,el llibre que m’he llegit es titula La Bruixa Bonica, parla d’una nena que no tenia pares i on vivia, hi havia gent que l’insultava, per això va tenir que marxar a un altre poble.
  Us animo a que el llegiu, us agradara molt i ja veureu que guai es quan la nena és disfressa per anar a veure els seus amics.
  Espero els comentaris dels vostre llibres.

  LLEGIR ES GUAI !!!!!
  Abril.

 7. Quim diu:

  Us recomano aqest llibre la muñeca maldita la escrit James Gelsey de el editorial laberinto parla de que el scooby doo te de resoldre un misteri.

 8. Quim diu:

  Us recomano aqest llibre Jo sóc més alt la escrit Paul Maar els dibuigos el a fet Peter Gut Parla de dos nois esquimals desideixen qui es el més alt.

 9. Quim diu:

  Us recomano aqest llibre de Geronimo Stilton al regne de la fantasia. la escrit Geronimo Stilton i los dibuixos los a fet Larry Keys. Parla de que Geronimo Stilton viatga per primera vegada al regne de la fantasia.
  Quim, 2n

 10. Quim diu:

  us recomano aqest llibre un móbil en el polo norte la escrit Carl Norac i els dibuigos els a fet Anne Isabelle le Touzé parla de un os que a revut moltes trucades del polt nord.
  Quim, 2n

 11. Us recomano aquest llibre : Un móvil en el polo norte, de Carl Norac. Anne isabelle le touze a fet els dibuixos.Es de l’editorial Edelvives.
  M’ha agradat perque l’os descubreix el movil i fa que vagi molta gent al Pol Nort a visitsa-lo.
  Josep Cedó, 2n

 12. Quim diu:

  Recomano aquest llibre de Geronimo Stilton Sisé viatge al regne de la fantasia, la escrit Geronimo Stilton i lo que a fet los dibuixos es Danilo Barozzi parla de que Geronimo te de salvar el regne de la fantasia i m´agradat moltisim.
  Quim, 1r

 13. Quim diu:

  Recomano aquest llibre que es diu Mumble al rescate l´ ha escrit Judy Katschke i el ilustrador es Mark Sexton parla de que Mumble te de salvar un elefant mari
  Quim, 1r

 14. Ruben diu:

  m’agrada el llibre de Joan esquena dreta
  Ruben, 1r

 15. OLEGUER diu:

  Us vull recomanar un llibre que es diu LES TRES BESSONES I EL CIVISME. L’ha escrit
  Roser Capdevila i Carles Capdevila de la col·lecció UNA MIRADA AL MÓN. Aquest llibre està escrit en català. Explica les coses que es poden fer i les que no.
  Oleguer, 1r

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *