Setmana Cultural

Curs: 2015-2016

Aquest tercer trimestre hem celebrat la XXIVa Setmana Cultural dedicada a L’HORT. S’ha celebrat del 23 al 27 de maig.

A la nostra biblioteca hi havia un racó amb llibres i revistes relacionades amb l’hort ecològic, com fer un hort, plantes, llavors…

Curs: 2014-2015

Durant aquests dies, de l’11 al 15 de maig, a l’escola estem celebrant la XXIII Setmana Cultural, aquest curs escolar dedicada a la “La llum”.

A la nostra biblioteca i a la nostra pàgina del programa epèrgam podem trobar el llistat de llibres, vídeos, enciclopèdies, etc que parlen del tema i que podeu consultar.

botiga-canvi-bombetes-terrassa-sabadell-870x276

 

Curs: 2013-2014

Aquest curs escolar, la setmana del 3 al 7 de febrer, hem celebrat la XXIIa Setmana Cultural dedicada a ” LO TREN“. Al llarg d’aquesta setmana s’han realitzat moltes activitats, en tots els cicles educatius, relacionades amb aquest mitjà de transport .

La biblioteca escolar disposava d’una exposició de llibres, contes, videos i altres objectes que han portat les famílies dels alumnes i altres de préstec de la biblioteca comarcal. Mireu quines fotos més xules ! Hem après un munt de coses que no sabiem !!

Curs: 2012-2013

Aquest curs escolar, la setmana del 4 al 8 de febrer, hem celebrat la XXIa Setmana Cultural dedicada a ” EM MOC AMB SEGURETAT “. Al llarg d’aquesta setmana s’han realitzat moltes activitats relacionades amb l’Educació viària en tots els cicles educatius.

La biblioteca ha volgut també participar, preparant un petit raconet amb una exposició de diferent material relacionat amb aquest tema.

Curs: 2011-2012

Aquest curs escolar 2011- 2012 a la nostra escola s’ha realitzat la XXa Setmana Cultural dedicada a les Plantes remeieres i aromàtiques. Durant aquesta setmana s’han fet activitats i tallers relacionats amb el tema.

Des de l’espai de la biblioteca també s’ha participat preparant una petita exposició de llibres, revistes, dites i plantes naturals que hem treballat.

Aquí teniu unes fotos !!

2 respostes a Setmana Cultural

 1. josep cedó diu:

  hola amics soc el Josep
  Aquesta setmana cultural ma senblat molt interesant perque anava sobre els trens ai apres moltes coses sobre el tren per exemple el 119 pasific o el tren mes moder de tots el AVE
  bueno nomes em ceda dirvos fins lany que ve adeu.
  Josep, 4t

 2. Denis diu:

  Aquesta setmana cultural ha sigut la millor que he viscut.
  La sortida a Mora la Nova em va encantar.
  Amb aquesta setmana cultural m’he quedat parat!
  Denis, 4t

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *