Exposicions

Curs : 2015-2016

Al llarg d’aquest primer trimestre hem pogut gaudir a la biblioteca de l’exposició ” Per sucar-hi pa “. Aquesta exposició l’han pogut visitar i gaudir tots els alumnes d’infantil i primària. Podeu veure més informació a les pàgines de cada cicle educatiu.

També a la biblioteca escolar hem tingut una exposició d’imatges d’altres biblioteques del món que han portat els nens i nenes de casa. Gràcies famílies per col·laborar !

DSC05843

Curs : 2014-2015

Al llarg del curs s’han fet exposicions a la biblioteca sobre temàtiques treballades en els diferents nivells educatius.

 Curs : 2012-2013

Al llarg del mes de maig, els alumnes de tota l’escola han pogut gaudir de l’exposició “ABRACADABRA” que contenia 100 llibres relacionats amb el món màgic de fades, bruixes, encanteris, ogres,…

A més a més, per fer-la més bonica, les famílies van col·laborar portant disfresses, nines, trucs de màgia, contes desplegables i llibres.

Aquesta exposició, visitada per tots els cicles educatius de l’escola i mestres, ha inspirat per treballar, amb motiu de la Diada de Sant Jordi , la invenció de contes relacionats amb les bruixes i bruixots.

També, a l’hora de biblioteca, s’han dut a terme activitats per dinamitzat la lectura d’aquests llibres màgics i s’ha deixat en préstec a casa.

Els pares d’E. Infantil van poder visitar aquesta exposició, alguns dies, de 12h a 13h.

Al final va quedar molt xul·la.

Mireu quines fotos !!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *