La primavera i Sant Jordi

Curs: 2015-2016

STJORDI16Aquest any la festa de Sant Jordi ha sigut un èxit. A l’escola la vam celebrar divendres a la tarda realitzant diverses activitats i dissabte es va preparar la parada de roses i llibres.

Curs: 2014-2015

Curs: 2013-2014

 DSC04349Com cada any, la nostra biblioteca escolar està preparada per celebrar aquesta festa. Tenim un raconet ple de llibres, contes i revistes que esperen, impacients, l’arribada dels nens i nenes de l’escola per a ser compartits i llegits. festa. Tenim un raconet ple de llibres, contes i revistes que esperen, impacients, l’arribada dels nens i nenes de l’escola per a ser compartits i llegits.

Podeu mirar el conte en aquest enllaç. Fixeu-vos en les il·lustracions, segur que sabeu qui les ha fet !!! : http://youtu.be/72oaUA_KEAo

—————-

Curs: 2012-2013

Sant Jordi, el drac i la princesa ja han arribat, com cada any, a la nostra biblioteca acompanyats d’altres personatges de contes. La bruixa aburrida, el drac nyam nyam, les tres bessones, en Pau i la Pepa, el drac gandul i molts més, també volen ser els seus amics.

—————————————————

La primavera i Sant Jordi 2012 arriben a la biblioteca de la nostra escola.

Com tots els anys, l’escola ja està preparant la celebració de la Diada de Sant Jordi. Al llarg de tot el dia es faran diferents activitats:

  • Els alumnes de sisè, com són els més grans de l’escola, seran els encarregats de preparar la parada de llibres i roses que es posaran a la venda, durant tot el matí, a la plaça del portal. Les mestres els ajudaran.

  • Els alumnes de cinquè repartiran un clavell i recitaran una poesia a totes les famílies dels alumnes de tota l’escola.

  • La resta dels alumnes i mestres a partir de les 11 hores visitaran la parada de llibres i roses. En aquesta parada podran mirar i comprar els llibres recomanats per aquest Sant Jordi , i amb els pares, avis, germans, tiets,… podran compartir aquesta Diada.

  • A la tarda, farem activitats tots junts relacionades amb aquesta Diada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *