Correllengua

CORRELLENGUA 2015

Aquest curs escolar a la nostra escola s’ha dedicat el Correllengua a celebrar els “100 anys de biblioteques escolars”.

La presentació de l’activitat va ser a càrrec de la Sra. Joana Vernet, responsable de les biblioteques escolars puntedu de la Ribera d’Ebre.

Durant tot el curs, els diferents cicles educatius realitzaran activitats i sortides relacionades amb el món de la biblioteca

CORRELLENGUA 2014

El dia 9 d’octubre, a la tarda, la Sra. Montse Perelló va venir a l’escola a fer la presentació del Correllengua. Aquest curs estava dedicada a les RONDALLES.

Tots els alumnes i mestres vam aprendre molt, escoltant les seves explicacions de les històries de les Rondalles, qui les explicava, com es que encara es coneixen,…

Al final li vam fer un gran aplaudiment, agraint la seva participació i compromís amb l’estudi de la Llengua Catalana.

correllengua

Durant la setmana seguent també vam poder gaudir d’una visita molt especial a la nostra escola. La Sra. Maria de Ca l’ Agneta va venir a explicar-nos Rondalles, Dites i Endevinalles. Vam estar molt contents  que vingués a compartir amb nosaltres tota la seva experiència, records, històries… Moltes gràcies !!

IMG_3450

En la biblioteca de l’escola hi havien  llibres de rondalles que vam llegir i consultar per treballar a les classes.

CORRELLENGUA 2013

Aquest curs les activitats del Correllengua a l’escola estan dedicades a la bibliotecària i escriptora que ha celebrat el seu centenari: JOANA RASPALL

La presentació d’aquest acte el vam fer el dimarts 1 d’ octubre i va anar a càrrec de la tutora de cicle mitjà Marta Bargalló i d’alguns alumnes d’aquest cicle que van llegir  poemes de l’autora.

Al llarg d’aquest mes d’octubre, en tots els cicles educatius de l’escola, es realitzaran activitats relacionades amb la bibliografía, auca, poemes, llibres… d’aquesta autora.

A la nostra biblioteca hi haurà una exposició amb els seus llibres i activitats fetes.

DSC03866

 

CORRELLENGUA 2012

Aquest curs les activitats del Correllengua a l’escola han estat dedicades a l’escriptora i il·lustradora LOLA ANGLADA.

La presentació va ser a càrrec de la Sra. JOANA VERNET, que acompanyada d’un munt de llibres antics d’aquesta autora i il·lustradora ens va fer gaudir a tots, grans i petits, amb la lectura de petits fragments dels diferents contes: EN PERET, LES MEVES NINES, EL MÉS PETIT DE TOTS, EN MARTINET, CONTES MERAVELLOSOS, MONSENYOR LLANGARDAIX, ALÍCIA EN EL PAÍS DE LES MERAVELLES,…

A la biblioteca escolar hi ha l’exposició d’aquests llibres que ens serviran per fer totes les activitats que s’han preparat en els diferents cicles educatius i que ens permetran conéixer, aprendre i gaudir d’aquest tresor.

CORRELLENGUA 2011

Tots els nens, nenes i mestres de l’escola vam participar en l’activitat del CORRELLENGUA.

Aquest curs escolar ha estat dedicat a la figura del poeta Joan Maragall.

La presentació d’aquesta activitat la va fer la Sra. Montse Perelló que ens va explicar moltes coses que no sabiem d’aquest poeta.

Tots els cicles educatius han fet diverses activitats relacionades amb la seva biografía i les seves obres.

L’activitat de cloenda va ser molt bonica doncs va venir el Sr. Domènec Jardí a recitar-nos poemes de Joan Maragall i l’Orfeó de Tivissa a cantar-nos “El Cant de la Senyera “, entre d’altres.

A la biblioteca de l’escola també hi havia un raconet dedicat a aquest poeta.

 

Una resposta a Correllengua

 1. Joana diu:

  Ha estat un plaer presentar l’obra, amb els personatges i els contes de Lola Anglada.
  Sobretot amb un públic tan atent i participatiu.
  Segur que amb les lectures, el power, l’auca, les il·lustracions i tot els recursos que aneu treballant aconseguireu els vostres objectius.
  Bon Correllengua i continueu amb aquest projecte de centre, d’animació lectora i de biblioteca que és un bon exemple a seguir.
  Joana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *