3r trimestre CS

Durant aquest tercer trimestre podeu continuar recomanant llibres o altres lectures, que us hagin agradat i que volgueu compartir amb els vostres companys.

12 respostes a 3r trimestre CS

 1. Alan diu:

  Jo he lleigit un llibre que es titula Una comarca fertil de l’escriptor Roberto Innocenti.Va de un pintor, que un dia anava ha fer un retrat pero es va equivocar de
  cami i passa una tormenta molt forta i acaba en un hotel i de aqui no us dic res mes.

  Alan, 5e

 2. Joaquim diu:

  Jo he llegit un llibre que s’anomena “EL ZOO D’EN PITUS”, de l’escriptor Sebastià Sorribas. Les il·lustracions les ha fet la Pilarín Bayés. Aquest llibre tracta d’una colla de cinc amics i un d’ells es posa malalt i decideixen fer un zoo per recollir diners per a que el malalt pugui anara Suècia per a curar-se.
  Si voles saber més cose us haureu de llegir el llibre.
  Joaquim,6è

 3. Pau diu:

  Hola, a mi m’agradaria recomanar ”Busca els animals de la terra “ de Francisco Arrendondo
  i la editorial SUSAETA. M’ha agradat aquest llibre perque es molt divertit de buscar els animals i passes una bona estona.

  Pau, 5é

 4. Jordi diu:

  Jo recomano el llibre anomenat ” Un pastís horrorós “de la Montserrat Canela, de la editorial cruïlla. A mi m’ha agradat molt perquè ha estat divertit i m’ha agradat com ha acabat. També m’agrada’t perquè es amb català i és fàcil de llegir, a més té alguns dibuixos amb blanc i negre. Si el llegiu podreu descobrir de que va i gaudir llegint-lo, jo no us diré re més.

  Jordi, 6è

 5. Anna diu:

  A mi m’agradaria recomanar-vos un llibre anomenat ”MAGO POR CASUALIDAD” de l’autora Laura Gallego i d’editorial Bruño. Aquest llibre mel van comprar per St. Jordi. El llibre conte 189 pagines i es en castellà. Jo crec que us agradara molt, apart el disfrutareu, es de misteri i de fantasia.

  Anna, 5é

 6. Lorena diu:

  Hola,
  A mi m’agradaria recomanarvos un llibre anomenat “fashion look book” de les monster highs, de “panini revistas”.
  A mi mel va regalar la meva padrina i la meva cosina pel dia de sant Jordi, te 64 pagines, 3 per fer apunts, un munt de manualitats, consells de vestimenta, dibuixos per pintar, un test, manualitats i receptes…
  Esta molt bé!
  Lorena 5é

 7. Luke diu:

  Jo recomano el libre “Electricidad y Magnetismo”, perquè es molt interesant i pots aprendre moltes coses.

 8. ANDREA diu:

  Hola, a mi m’agradaria recomanar un llibre titulat “WÍTCH el corazón de kandakar” de l’editorial “Planeta Junïon” es amb castella, hi ha 5 edicions.
  A mi m’agradat moltissim!!!!!!!!
  Va d’unes noies que es coneixen amb un institut i descobreixen que tenen poders gracies a la iaia d’una de les noies, però mes tart averiguen que una de les amigues es una inpostora, llabors secuestra amb una noia, l’aconseguiran rescatar-la les seves amigues…
  Si hos llibres de magia i aventura aquest es el vostre llibre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Andrea 5è

 9. Carla diu:

  Hola!
  Jo us vull recomanar una col·lecció de llibres que es diu AntiBarbis. A la nostra biblioteca, en tenim tres i jo ja me’ls he llegit. El que he agafat aquesta setmana es diu: No fotis, Marta! Va de tres noies, l’Eli, la Marta i la Nao.
  En aquest llibre, el pare de l’Eli es vol tornar a casar amb la Sandra, la futura madrastra de l’Eli. L’Eli li diu a la Marta que no ho expliqui a ningú, però enlloc de guardar el secret, ho explica a l’assamblea de classe. L’Eli, com que està molt enfadada l’envia a pastar fang…
  Ho solucionaran ???
  Carla, 6è

 10. Júlia diu:

  Hola, us volem recomanar un llibre anomenat “Cinc viatges pel misteri”. L’autor es en Francesc Gisbert, les il·lustracions són d’Agustín Comotto i l’editorial es “Barcanova”.
  Tracta de dos detectives que han de resoldre cinc misteris ben extranys. Si us agrada el misteri i la intriga, aquest llibre us encatarà.

  Clara, 6è i Júlia, 5è

 11. Judit diu:

  aquet St. Jordi jo m’he comprat el primer llibre de la colecio del diari d’una penjada.
  Es di manual de supervibencia a l’institut es divertit jo hos lo recomano.
  Hi ha 2 llibres mes de la colecio.
  us debertireu molt.
  Judit, 5è

 12. Carla diu:

  Hola a tots!
  Per aquest St.Jordi us vull recomanar alguns llibres.
  Com ja sabreu, els llibres de Geronimo o de la Tea mai passen de moda.
  Ara n’han sortit uns de la Tenebrosa Tenebrax, Són molt xulis.
  Els del club de les Tea Sisters, també.
  A mi, m’agraden molt uns llibres que són de la penya dels tigres.
  Els ha escrit Thomas C. Brenzina. Són de l’editorial Cruïlla.
  M’agraden perquè són de misteris i a més, llegint-los pots passar una estona molt divertida!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *