1r, 2n i 3r trimestre CI

lecturaSi recomaneu un llibre recordeu de donar la següent informació: títol, autor/a, col·lecció, editorial i explicar el motiu pel qual el recomaneu.

També podeu donar altres informacions sobre si és un llibre d’imaginació o de recerca, com són les il·lustracions, nombre de pàgines, format del llibre, idioma,…

5 respostes a 1r, 2n i 3r trimestre CI

 1. Ferran diu:

  Hola, sóc Ferran. M’ha agradat molt el llibre ” ceras” de la biblioteca.
  Us el recomano perque és molt xulo i te unes imatges molt requete xules.
  Ferran, 2n

 2. Ruben diu:

  eva es molt xulo el conte.
  crec que entrare a el
  es molt xulo me llesit 12 pajines

  Ruben, 2n

 3. hajar diu:

  Hola soc la Hajar de 2n. El llibre que m’he agafat de prestec de la biblioteca que es deia PEGANT-SE NO S’ENTÉN LA GENT de la editorial Salvatella m’ha agradat moltissim ja m’agradaria acabar-lo per saber com acaba aquest conte.
  Les seves autores son Carmina del Río – M.Josep Gil
  He escollit aquest llibre per que volia saber llegir mes, pero quan el vaig començar me va agradar molt la lletra que te per que l’entengui millor i els dibuixos m’han agradat per que estan pintats i són graciosos.
  Hajar 2n 🙂

 4. Gerard diu:

  Hola soc Gerard, avui he acabat de llegir el llibre de “amb l’aigua no es juga” de la editorial salvatella , m’ha agradat molt i he apres molts consells de com estalviar l’aigua.
  Gerard, 2n

 5. Noemi diu:

  Hola soc la Noemi. M’he llegit el llibre “No sempre es guanya” de la editorial Salvatella. L’escriptora es Carmina del Rio. Es molt divertit i ara intentare no enfadar-me quan perdi.

  Noemi, 2n

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *