Concursos i Visites

CURS: 2015- 2016

Aquest final de curs hem participat en el Vè concurs “Endevina el personatge”que fem a la biblioteca. L’Eva ens va llegir uns senyals d’identitat d’un personatge que està amagat en algun llibre de la biblio.

QUI ERA EL PERSONATGE  AMAGAT?

Dilluns 20 de juny vam fer el concurs i ara veure-ho quins van ser els guanyadors. Tots els nens i nenes de primària es van endur un diploma de participació.

 CURS: 2014- 2015

Qui va ser “el personatge amagat” d’aquest curs escolar  i els guanyadors ? Mireu, mireu…

Gràcies a tots els nens i nenes que van participar amb molta il·lusió !!

CURS: 2013- 2014

 • A final del curs escolar, es va realitzar el CONCURS tant esperat per tots els nens i nenes, sobre “EL PERSONATGE AMAGAT”. Només hi havia una pista: una samarreta blanca amb ratlles roges, qui podia ser ?? Mireu els guanyadors !! Gràcies a tots per participar.

 • Aquest curs escolar a la nostra escola tenim una “senyo d’anglès” molt carinyosa que és diu M. Teresa Castelló i que és escriptora. Per Sant Jordi ens va presentar a tots els alumnes i mestres de l’escola, el seu llibre titulat “LA DONA PAGESA DE LA GUERRA CIVIL ALS ANYS 60 A LES TERRES DE L’EBRE” de l’editorial  Farell. Tots els nens, nenes i mestres de l’escola vam quedar encantats amb la seva explicació !! També va fer una presentació del seu llibre a la sala de la Societat Obrera del nostre poble.

  Ens va agradar moltíssim i li vam fer un munt de preguntes. Vam aprendre molt !!!   Gràcies Teresa !!!

 P1010003

 

CURS: 2012- 2013

 • Ben aviat, des de la biblioteca escolar farem el concurs “Endevina el Personatge amagat”. Podeu trobar més informació en la pàgina d’inici i seguir les pistes que ens esteu donant !!!

 • PER FÍ !!! el divendres, 22 de març es va realitzar el concurs “Endevina el personatge amagat “. Van participar tots els alumnes de educació primària. Gràcies a la col·laboració d’alguns alumnes que van deixar pistes sobre qui podia ser, va ser força fàcil d’endevinar. Tots els participants, col·laboradors i guanyadors van rebre un diploma. Mireu algunes fotos i als guanyadors amb el seus premis.

 • Sabeu qui era el personatge que estava amagat en el bloc de la nostra biblioteca ?

—————————————-

CURS: 2011- 2012

Aquest curs hem iniciat un concurs anomenat “EL PERSONATGE AMAGAT”. Han participat tots els nens i nenes de primària i hi havia un guanyador/a de cada nivell.

El personatge amagat era …… PANORAMIX.

—————————————————————————————-

Els nens i nenes de Cicle Superior i Cicle Mitjà ,de la nostra escola, participem en el concurs El gust per la lectura . CS ha hagut de llegit “ En Jim Botó i en Lluc el maquinista” i CM“ El secret de la Lena”.

El Departament d’Ensenyament, per tal de dinamitzar la lectura i l’escriptura, ofereix un taller d’expressió oral a totes les escoles participants. “Nosaltres hem escollit l’activitat: El nostre secret. Reinventem un conte de l’Ende”.

L’objectiu del taller ha estat mostrar i practicar situacions on es fomenta la creativitat i l’expressió oral.

La Jordina Biosca, contacontes, i la Gemma del grup d’animació BATABAT, han estat les encarregades de desenvolupar aquestes activitats; totes dues amb una gran experiència.

Podeu comprovar per vosaltres mateixos, amb les imatges que us mostrem, el bé que s’ho han passat els nenes i nenes .

C. Mitjà: http://blocs.xtec.cat/bibliotecaescolartivissa/c-mitja/animacio-lectora/

C. Superior: http://blocs.xtec.cat/bibliotecaescolartivissa/c-superior/animacio-lectora/

3 respostes a Concursos i Visites

 1. Laura diu:

  Hola amics i amigues soc la Laura de 3r.
  A mi m’agrada molt quan fem el personatge amagat perquè participem els de 1r, 2n, 3r, 4t, 5è i 6è també m’agrada perquè sempre be casi sempre son personatges fàcils de trobar.
  Consisteix en que la mestra o mestre et llegeix unes preguntes i cada curs te un paper de diferent color llavors quan acaben de llegir les pistes tu escrius el personatge que creus que és.
  ÉS MOLT DIVERTIT FER EL PERSONATGE AMAGAT!!!
  ADEU
  LaurA, 3r

 2. Retroenllaç: Concurs “El personatge amagat”2016 | BibliotecaEscolarTivissa

 3. Retroenllaç: M. Teresa Castelló ens presenta el seu llibre per Sant Jordi. | BibliotecaEscolarTivissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *