Curs: 2011-12

Els alumnes de cicle superior de la nostra escola han quedat FINALISTES en el concurs EL GUST PER LA LECTURA amb el seu treball del llibre “EN JIM BOTÓ I EN LLUC EL MAQUINISTA “.

MOLTES FELICITATS !!

—————————————

Darrera notícia per les FAMÍLIES

A partir d’avui, teniu en la vostra pàgina d’aquest bloc, un nou apartat destinat a informar-vos sobre les activitats de dinamització lectora que organitza la Biblioteca Comarcal de Móra d’Ebre. També podreu consultar altres activitats del vostre interès, clicant l’enllaç.

————————————–

Ja tenim preparat el Butlletí núm. 2 de la Biblioteca escolar. En aquest podreu trobar noves recomanacions de llibres i altres recursos per poder celebrar la Diada de Sant Jordi amb la família i envoltats d’una mica més de lectura i cultura !!

Trobareu el butlletí, a l’apartat recomanacions d’aquest bloc o cliclant aquí !!

————————————————————-

FELICITATS  VISITANTS !!!!

Cada vegada tenim més visitants al nostre bloc i això ens fa més GRANS. Us volem seguir animant,a tots els alumnes, germans, pares i mares, … a seguir participant.

El visitant núm. 1000 va ser la Carla de 6è,

el núm. 2012 va ser l’Eva, la mestra,

el núm. 3333 va ser la Judit de 5è,

el núm. 5775  va ser l’Eva, un altre cop !! i el 6.500 ?

——————————————————–

SEMINARI DE BIBLIOTEQUES DE LA RIBERA D’EBRE

Al llarg d’aquest curs escolar 2011-2012, s’ha dut a terme una activitat de formació pels mestres coordinadors de les biblioteques escolars de las Ribera d’Ebre. La darrera sessió d’aquest seminari va tenir lloc a la nostra biblioteca escolar de Tivissa on vam poder tenir l’oportunitat de compartir amb altres companys de la professió la nostra il·lusió, entusiasme i treball per voler fer de les biblioteques un espai màgic, obert a l’imaginació i coneixement dels infants i adults.

Agraïments a la coordinadora Joana Vernet per la seva tasca formativa,   a les col·laboradores d’altres biblioteques escolars i públiques que ens han obert les seves biblioteques per aprendre

i a totes les mestres de les altres escoles que han participat en el seminari perquè entre totes han fet possible aquest intercanvi d’experiències que ens han enriquit molt com a mestres bibliotecàries !!!

Aquí teniu l’enllaç del bloc de les biblioteques escolar de la Ribera d’Ebre, on podeu trobar informació de les activitats que es realitzen:

http://blocs.xtec.cat/bibliotequesescolarsriberadebre/seminari-biblioteques-escolars/

——————————————————–

AGRAÏMENTS !!

Volem donar les gràcies a totes les famílies, amics,… i sobretot, als alumnes de l’escola que  participen mirant, compartint i deixant comentaris en el nostre nou bloc.

Aquest fet ens engresca molt per a seguir millorant-lo una mica més cada dia.

 

2 respostes a Curs: 2011-12

 1. jvernet diu:

  La vostra biblioteca té uns quants anys de rodatge i una molt bona organització i dinamització. Els xiquets i xiquetes de Tivissa tenen sort de gaudir d’un espai i unes activitats de recerca i d’animació lectora que complementen la seva educació.
  Felicitats per la feina que esteu fent!

  Joana Vernet
  Assessora de Biblioteca Escolar
  SE-CRP Ribera d’Ebre

 2. Era'e diu:

  Enhorabona a tots i totes per la gran labor que porteu a terme!! Biblioteques com aquesta milloren una miqueta aquest món i el més important de tot és que dóna eines perquè les petites persones que la gaudeixen el puguin millorar una miqueta més en un futur. Això és cultura!!

  Era’e

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *