La tardor i la castanyada

CASTANYADA 2015

Com cada curs, la biblioteca ha preparat un racó amb llibres sobre la castanyada i la tardor.

CASTANYADA 2014

El divendres 31 d’octubre vam celebrar la festa de la castanyada amb tota l’escola.

La biblioteca tenia preparada un espai amb llibres relacionats amb la tardor i amb la festa. Les castanyes, els bolets, els panallets…estaven per tot arreu !!!

CASTANYADA 2013

La tarda del dijous 31 d’octubre vam fer la cloenda de l’activitat del Correllengua 2013 i vam celebrar la festa de la tardor i de la castanyada. Tots els nens i nenes van recitar poemes de la Joana Raspall i alguns poemes inventats per ells a partir d’aquest treball fet a la classe amb les mestres tutores. També vam gaudir de les cançons i balls que havíen preparat a les classes de música i anglès. Va ser una tarda molt maca !!

A la biblioteca de l’escola, com cada any, per celebrar també la festa de la tardor i de la castanyada podeu trobar un racó amb llibres i contes.

CASTANYADA 2012

Després de fer panallets, estudiar la recepta, calcular els ingredients,… va arribar la tarda del dimecres i vam tenir la visita de la Senyoreta Dolors que ens va explicar alguns contes de la Lola Anglada. Tots estavem molt contents de tornar-la a veure i de poder compartir amb ella una estoneta de lectura feta amb molt de carinyo.  Després vam acomiadar la festa amb la visita d’unes gracioses “castanyeres” i els balls que ens havien preparat tots els alumnes i les senyos de música.

A la biblioteca també tenim un raconet dedicat a la festa amb llibres de la tardor, de la castanyada, … i , també està ben decorada amb bolets que han pintat els nen i les nenes.

CASTANYADA 2011

Celebrem l’arribada de la tardor i de la castanyada.

Tots els nens i nenes de l’escola han pogut celebrar l’arribada de la tardor i la festa de la castanyada fent activitats a la biblioteca.

La mestra Eva ens ha ensenyat on estava el racó màgic dels llibres d’imaginació, de recerca, de manualitats, contes i revistes, sobre molts temes relacionats amb aquesta estació de l’any i amb la festa.

Bruixes, castanyes, bolets, mermelada, halloween, carbasses, rats penats, … ens han estat acompanyant aquests dies, amagats entre les pàgines dels llibres.

 

           

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *