Valoració biblioteca

Ara que ja s’apropa el final de curs, és hora de fer les valoracions de com han anat les estones que hem passat tots junts a la nostra biblioteca.

Podeu dir la vostra opinió sobre el que us ha agradat més, el que menys i fer propostes pel curs vinent.

Vinga ànims, que ja falta poquet !!!

9 respostes a Valoració biblioteca

 1. Judit Srabia diu:

  Hola a tothom.
  Enguany ha sigut l’ultim any, i m’ho he passat bé, m’ha agradat les actitvitats que ens a fet fer l’ Eva, el “BIBLIOCABAS”, …
  Pero aixo dol molt per que l’any que be aixo no ho farem, no podrem estar amb la Eva 🙁

  Jo proposo per l’any que be que a final de curs, ens convidiu al de 6è d’enguany a ensenyarnos el que heu apres de la bibloteca.

  adeu!

  Judit, 6è

 2. Chaima diu:

  Hola, per a mi les classes han sigut molt divertides, perque hem fet activitats, jocs, …
  jo per a l’any que be diria que cada nen o nena de la classe, agafi un llibre i ho contem a altres escoles de la ribera d’ebre o d’on sigi.
  Per a l’any que be també dic que segim fent les activitats i tot com ara, A mi m’agrada llegir molt llibres.
  Peró igualment es la millor biblioteca que he conegut !!!!!

  Chaima de 5é!!!

 3. Aida diu:

  A mi, les classes de biblioteca, m’han agradat molt. Totes les activitats han sigut molt divertides. El Bibliocabàs ha sigut molt divertit perquè hem pogut llegir llibres nous, el que jo he llegit és diu El diari d’en Greg un pringat total.
  L’activitat Abracadabra, ha estat divertida i interessant.
  M’agradaria dedicar més hores de biblioteca per llegir més llibres.
  Totes les classes m’agraden molt!
  Aida 5è

 4. Arnau diu:

  A mi m’agraden totes les activitats que hem fet, els concursos, les expocisions…
  Per aixo crec que hauriem de fer biblioteca tots els cursos vinents.

  Arnau, 5è

 5. Anna diu:

  Estar en aquesta escola m’ha agradat molt degut a les activitats, gincames, etc. Però una de les coses que m’han agradat més a sigut la biblioteca. Poder llegir, participar en concursos com: “Endevina el personatge amagat” o “El cabàs viatger de la Ribera D’Ebre” a sigut una gran experiència preciosa, això molts altres nens no ho poden fer i nosaltres tenim la gran sort de poder fer-ho i participar-hi.
  Aquest any els de 6è, com jo, hem tingut la sort de poder-nos llegir llibres KALAFAT, que personalment a mi em van agradar molt.
  Jo proposo per l’any que be que segueixin fent aquest tipus d’activitats i que tots els nens i nenes de l’escola pugin continuar llegint llibres ja que s’aprèn molt.

  Anna, 6è.

 6. pau diu:

  A mi m’ha agradat moltissím la biblioteca, perquè quan menos t’ho esperaves, millor tu pasaves. Al llarg del colegi la biblioteca ha fet moltes coses noves, la que mes m’ha agradat ha sigut la de endivina el personatge, i el bibliocabas, la exposició abracadabra i moltes i moltes activitats que tothom s’ho passa be, almenys jo.
  Tots aquests anys que he estat a l’escola, mes m’agradava, encara que alguns no pensin el mateix.
  Quan vagi a l’institut per molt gran que sigui la biblioteca, a mi sempre m’agradara mes la del cole Marcel-li Domingo.
  Pau, 6è.

 7. Andrea diu:

  A mi m’han agradat molt totes les activitats que hem fet, com per exemple
  “Endevina el personatje amagat “, però sobre tot m’han agradat dos activitats per una cosa en comú, les activitas que m’han agradat són: “L’exposició AbraCadabra” i
  “El Bibliocabàs” i ,m’han agradat perquè hem pogut llegir llibres nous i coneixer el gust d’altres persones.
  També em va agradar que al primer trimestre llegixim tots aquells llibres de la col·lecció KALAFAT, em van agradar molt!
  Jo l’any que be no hi seré però continuaré deixant comentaris al bloc.

  Jo per l’any que be proposo fer una activitat tipo el Personatje Amagat.
  Proposo que els grans del cole és pensin un personatje o dibuix animat per cada curs o sino tots els cursos el mateix i cada dia que fasin biblioteca diguin una pista als nens petits i aixi durant el primer trimestre i qui l’endevini que li donin un premi.

  Andrea, 6è.

 8. Pol diu:

  A mi m’ha agradat molt llegir llibres de la biblioteca perquè els he trobat tots molt divertits, intressants, entretinguts,…
  Les activitats que més m’han agradat han estat el personatje amagat, l’exposició Abra Cadabra,…
  M’agradaria que l’any que be puguessim fer un altra actvitat, com perexemple que nosaltres anessim amb una altra escola o que vingues aqui altres nens i que portessim/portessin el nostre/seu llibre preferit i l’expliquessim/expliquessin.
  Seria molt divertit!!!!

  Pol, 5è.

 9. Júlia diu:

  Hola,
  A mi m’agrada molt llegir llibres; aquesta biblioteca en té un munt i per això es un bon lloc per a llegir llibres, buscar informació per a fer treballs… A més, sovint fem activitats, concursos… que són molt divertits!
  Cada any, la biblioteca, té més coses noves: el bloc, els concursos, nous llibres, les exposicions… I es per això que quan marxi, la trobaré a faltar.

  Júlia, 6è 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *