EL GRIPAU ESTANISLAU

Avui us presentem un dels nostres companys de biblioteca, EL GRIPAU ESTANISLAU… i altres poemes. Aquest és un llibre ebrenc, la seva autora és la Montse Boldú, també mestra d’Educació Primària.

En ell podreu trobar un recull de quinze poemes on els protagonistes principals són els animals. A més, al final del llibre trobareu els mateixos poemes però aquesta vegada en anglès. També us animem a provar la papiroflèxia, cada animal del conte està fet amb paper!!

Els alumnes de Cicle Inicial van anar a la ràdio a recitar alguns dels seus poemes. En el següent enllaç podeu escoltar el treball dels nostres petits.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a EL GRIPAU ESTANISLAU

 1. Laura Altés García diu:

  Hola soc la Laura, i us vinc a recomanar el llibre “SEGUNDO CURSO EN SANTA CLARA” es molt bonic.
  Tracta de dos nenes que van a un internat, i totes es fan amigues despres al cap d’uns dies be una nena que es diu Mirabel i es molt dolenta. La nena desideix portar-se be i al final es fan totes amigues. Qui s’el vulgui llegir que s’el llegeixi.

 2. IRAIS DOMENECH GIMENEZ diu:

  Hola a tots soc la Iraïs,us vinc a recomanar un llibre que me llegit aquest curs que es diu”LAS MELLIZAS EN SANTA CLARA”anquara que sigui amb castella es molt xulo i diverid jo creec que esta be.Tracta de dos germanes que van a un internat i fan mal i fetes a el cole i ja no os conto mes perquè sinó no acabo mai.

 3. Anna Saladié Gilavert diu:

  Hola a tots soc l’ Anna us voldria recomanar un llibre anomenat “LA REVOLTOSA DEL COLEGIO” Es un llibre super bonic que tracta d una nena que es super mimada sempre la mimen i fan el que ella diu fins que un dia li diuen que te que anar amb un colegi privat ella no volia perque les nenes no li agraden tampoc les amigues els seus pares li diuen que si perque sino seria una nena que no sabria res.
  Quant arriba les nenes d alla li diuen si vol ser amiga seva ella els i diu que no perque per ella les nenes i les amigues son petites i no grans com ella que per cert aixo es mentida.
  Fins que al fianal…….. Ahhhhhhhhhhh que no us ho puc dir que ho vulgui saver que sel llegexi.
  Us el recomanoooooooo!!!!!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *