Oberta la matrícula als Seminaris SEM

Us recordem, com ja sabeu, que des del dia 5 al 21 de setembre és el període de matriculació a les activitats del diferents Plans Formació de Zona. Us recordem també, doncs ho sabeu de cada any, que la matriculació als Seminaris TAC, o amb denominació Seminari de dinamització en Tecnologies de l’Aprenentatge i el Coneixement (TAC)( pot variar la denominació del nom del Seminari lleugerament en cada comarca ) l’ha de realitzar la direcció del centre, o persona en qui delegui, a través del PUC, donat que, la matrícula es realitza en representació del centre, no a títol individual.

Per a qualsevol pregunta al respecte podeu consultar amb els companys dels CRP o Serveis Educatius corresponent a la vostra Zona dels SSTT d’Educació a Tarragona.

Recordeu que ja tenim programat el calendari de les 5 sessions dels Seminaris, disponibles a aquest mateix bloc des del mes de juny, a l’enllaç de la esquerra que diu ” Sessions 09/10“. Són aquestes:

Sessió 1 – 19 d’octubre de 2009

Sessió 2 – 23 de novembre de 2009

Sessió 3 – 22 de febrer de 2010

Sessió 4 – 26 d’abril de 2010

Sessió 5 – 24 de maig de 2010

Les seus del Seminari a cada comarca no han variat .

Ja tenim ganes de començar a explicar-vos tot el que tenim preparat per enguany, que poc a poc anirà veient-se reflectit des d’aquest bloc i des d’altres planes web que estem acabant de confeccionar.

Sabem que també ens llegiu i seguiu des d’altres ubicacions de Catalunya fora de les comarques de Tarragona,  ( google analytics dixit ), bon senyal. Benvinguts i benvingudes igualment.

CC

2 thoughts on “Oberta la matrícula als Seminaris SEM

  1. Vero (Els Cossetans - Cunit)

    Hola, l’aplicatiu dels cursos de la formació permanent de la XTEC m’ha deixat inscriure’m a títol individual amb el DNI. Cal fer-ho també des del PUC?

  2. jpoveda1 Post author

    Hola Vero. Com es comenta a l’article, has de dirigir la consulta al Pla de Zona corresponent, concretament al CRP de la zona o Serveis Educatius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *