sessio-5-0910

Data: 24 de maig de 2010

NOTÍCIES I NOVETATS

Hem publicat diferents entrades amb temes educatius a les nostres contrades tarragonines.

Qualsevol d’elles pot ser material per a comentar temes que us pot despertar interesos i necessitats. Podeu accedir a les diferents entrades del bloc en ordre cronològic o bé fent clic a la categoria Sessió50910. Us convidem , a més a més, a seguir les mateixes no només el dia del “Seminari”, sinó a obrir el bloc regularment per llegir les novetats, o bé , tal com hem explicat ja, a fer un seguiment per sindicació i el lector de rss de google.

Les “notícies” destacades que creiem que cal valorar al Seminari per a la quarta sessió són:

– Catàleg de dotacions TIC. S’han portat a terme les peticions de catàleg d’equipament TIC, a centres de Primària, Escoles d’idiomes i Adults , que van finalitzar el dia 16 d’abril. A partir d’aquests moments comença el procés de validacions i licitacions de concursos oficials a empreses. Us vam informar en aquesta entrada al bloc.

– La Mostra 2010. Disposeu de la visió dels treballs de fotografiavídeoràdioblocs. Tal com explica el calendari, el dia 18 de juny es donaran a conèixer els resultats de les modalitats i centres guanyadors.

– A nivell institucional s’està en converses amb TINET, per estudiar la possibilitat d’obtenir adreces de Correu Electrònic per alumnes de primària
(menors de 14 anys).
Us seguirem informant al respecte

ESPAI PRÀCTIC. PRESENTACIÓ D’EXPERIÈNCIES I RECURSOS.

Més i millor, de diferents utilitats:

– GEPSE: Recordatori dels passos a efectuar per validar les instal·lacions dels equipaments que arriben al Centre, tant a nivell departamental, com privat.
Important de cara a les garanties-manteniment :http://www.xtec.cat/gepse/centres/

– Alta d’equipaments al Gepse: http://www.xtec.cat/~e3944813/ a l’apartat deCoordinació Tic

– Correu xtec -gmail. Primeres aproximacions al procés que es portarà a terme. Podeu accedir a http://www.xtec.cat/~e3944813/ a l’apartat “Eines de xarxa”.

– Eines de xarxa. Una eina de control remot que us pot solucionar diferents problemes per a “comunicar” dues màquines remotament, en 2 minuts i a cost zero. Podeu accedir ahttp://www.xtec.cat/~e3944813/ a l’apartat “Eines de xarxa”.

– Muntem una fotografia panoràmica ? Una activitat de caràcter senzill , les fotografies panoràmiques, i amb cost zero, amb el programa Microsoft ICE. Trobareu les explicacions a: http://www.xtec.cat/~e3944813 apartat 2.0, a “panoràmiques”.

Recordatoris:

– Continuem fent un recull de tots els blocs educatius dels centres dels SSTT a Tarragona a través de Netvibes.

– Els continguts dels Seminaris s’ofereixen en quant a temàtica, de manera variada i àmplia, de forma que sempre es pugui triar i aprofundir, com a Seminari, en allò que us aporti més interès. Recordeu que poden haver temes locals del vostre interès a tractar i que , segurament, no dona temps a aprofundir en tot el que us aportem com a contingut.

Valoració dels seminaris Curs 2009-2010

Per tal de poder valorar millor les vostres preferències de centre en quant a futurs temes a tractar, us demanem que entreu al formulari de Google docs:

Que tingueu un bon seminari.

Recordeu que podeu seguir llegint novetats i notícies de forma periòdica, gairebé diària, al bloc STACTGN

Esperem, si és possible, poder retrobar-nos l’any vinent, en funció de com queden els Seminaris dins de cada Pla de Formació de Zona i de les hores disponibles per a poder fer-se cada Seminari.

One thought on “sessio-5-0910

  1. Albert Camara

    Hola !!! Sóc el coordinador d’informàtica de l’Escola Marta Mata del Vendrell a la comarca del Baix Penedès. M’agradaria que el nostre bloc http://blocs.xtec.cat/ceipmartamatavendrell/
    estigués en el recull de blocs educatius de centres dels ST d’Educació a Tarragona. He vist que n’hi ha un bon nombre i així la difusió serà més gran ja que aquest és un dels objectius. Moltes gràcies. Albert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *