Sessió4-0809

Quarta sessió SEM.

La geolocalització. 

Data: 20 d’ abril de 2009

NOTÍCIES I NOVETATS

Podeu seguir fent les vostres aportacions a través dels comentaris de la entrada. Continuem fent un recull de tots els blocs educatius dels centres dels ST de Tarragona a través de Netvibes

En el període de temps entre la tercera i la quarta sessió hem publicat 70 entrades amb una varietat de temes relacionats amb els temes educatius a les nostres contrades.

Qualsevol d’elles pot ser material  per a comentar temes que us pot despertar interesos i necessitats. Us convidem , a més a més, a seguir les mateixes no només el dia del “sem”, sinó a obrir el bloc cada poc temps per llegir les novetats, o bé , tal com hem explicat ja, a fer un seguiment per sindicació i el lector de rss de google.

S’ha portat a terme una demanda de dotació de material informàtic a traves del catàleg que van omplir els equips directius de cada centre. En quan tinguem més informacions sobre la seva evolució us les comunicarem a través d’aquest mateix bloc.

Durant aquests dies s’han acabat o s’estan acabant de confeccionar les propostes de Plans de Formació de cada una de les zones dels SSTT a Tarragona. Us encoratgem a que aquest  seminari disposi de continuitat, d’acord amb les propostes del vostre Pla de Formació de Zona.

Us animem igualment a anar fent aportacions a les entrades, suggeriments de temes i a compartir informació de les diferents experiències que esteu portant a terme.

 ESPAI PRÀCTIC. PRESENTACIÓ D’EXPERIÈNCIES I RECURSOS.

La geolocalització. 

Material dissenyat especialment per a aquest Seminari, on es descriuen les possibilitats de treball didàctic amb la localització, a través del google maps, el google earth i el google street view . Els materials els disposeu en dos tipus de format, pdf i htm, per a la vostra facilitat . També hem fet un recull al final, prou ampli, d’enllaços didàctics amb diferents tipologies d’informació per a portar el tema directament dins de l’aula.

El material en els dos formats ,web i pdf,  el disposeu, com ja sabeu, a http://www.xtec.cat/~e3944813/sem

Farem servir el mateix enllaç per a tots els materials enguany ( us recordarem l’enllaç a cada sessió).

Aquí teniu un petit videotutorial del autors de Google Maps Guai! Tutorial  Guai!

Que tingueu un bon seminari.

One thought on “Sessió4-0809

  1. Pingback: Seminaris TAC - Tecnologies a l’aula » Càmeres web a google maps

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *