INGREDIENTS:

-Un iogurt natural.
-Una mesura de iogurt de sucre.
-Una mesura de iogurt d’oli d’oliva.
-3 mesures de iogurt de farina.
-Un sobre de llevat.
-Una llimona.
-Sucre glass.
-4 ous.

ELABORACIÓ:
-Agafarem un recipient on trencarem els ous i els batrem, seguidament anirem posant tots els ingredients, agafarem el iogurt natural i el posarem dins el recipient.
-Després posarem la mesura de sucre, la mesura de oli i les tres mesures de farina.
Ho remenarem tot perquè es barregin tots els ingredients.
-Per últim agafarem la llimona, la ratllarem i exprimirem el suc, també posarem el sobre de llevat.
-Tornarem a remenar i deixarem que reposi 15 min.
Seguidament pre calentarem el forn a 180 g a dalt i a baix.
-Mentrestant agafarem un motlle que sucarem l’interior amb mantega, una vegada això preparat tirarem al recipient tota la pasta homogènia al motlle.
-Posarem el motlle al forn durant 45 min.
Passat aquest temps punxarem amb un ganivet i si aquest surt net bol dir que ja esta cuit.
-Una vegada cuit el retirarem del forn i deixarem que es refredin durant 15 min.
-Una vegada fred el posarem en un plat on podem tirar-li el sucre glass.

Ja està llest per menjar!!!!

Adrià Trepat Pena 6é