La meva recepta : Paella d’ arròs.
PAELLA D’ ARRÒS
INGREDIENTS per a 4 persones
-2l de brau de marisc.
-Una ceba.
-400 gr de pota de calamar tallada.
-Un dent d’all.
-5 gambes.
-300 gr d’ escopinyes amb closca.
-Una cullerada de sal.
-Una cullerada de colorant per paella-
-650 gr d’arròs.
-3 cullerades de tomàquet fregit.
ELABORACIÓ
-Posarem les sis gambes en una paella amb una mica d’oli d’oliva i les rostirem. Quan estiguin daurades les traurem del foc i les deixarem en un plat.
-Seguidament tallarem l’all i el daurarem a la paella, també daurarem la ceba trossejada, el calamar i les escopinyes amb closca. Esperarem que tot estigui ben fet.
-A continuació Tirarem tot l’arròs i deixarem que es dauri una miqueta.
-Afegirem les cullerades de tomàquet i el polsim colorant.
-Posarem el foc a baixa temperatura i seguidament hi afegirem el brou de marisc. Deixarem que l’ arròs absorbeixi el brou
-20 minuts desprès apagarem el foc, posem les gambes sobre la paella i…ja podem servir-ho.
BON PROFIT!!!!!!!!!!!!!
Els comentaris estan tancats.
Comentaris