Ingredients ( per 5 persones )

-800 grams d’ arròs.
-300 grams de tomàquet.
-1 ceba .
-5 ous i oli .
-600 mlilitres d’aigua .
-pebre,orenga,sal al gust.
-cinc plàtans.

Preparacio:

1-Posem l’aigua en una cassola i la posem al foc. Quan comenci a bullir afegim la sal i a continuació l’arròs .Deixem coure l’arròs durant 10 minuts .
2-En una paella hi afegim la ceba tallada quan estigui una mica daurada afegim el tomàquet i el deixem fregir.
3-Escorrem l’arròs i el posem amb aigua i el reservem.
4-Afegim sal,orenga i pebre al tomaquet i deixem coure 5 minuts més.
5-Repartim l’ arròs en plats.
6-Posem oli en una paella i quan sigui calent fregim els ous i els posem damunt de l’arròs.
7.-Traiem el tomàquet del foc i posem unes cullerades a sobre de l’ou

Podem fregir un plàtan i posar-lo de guarnició.

Esteve