Ingredients ( per a dos persones )

1- 1/4 de quilo d’arròs.
2- 4 palets de cranc.
3- Un ou.
4- Dos llaunes de tonyina.
5- Unes fulles d’enciam.
6- Mitja poma.
7- Sal.
8- Formatge rallat parmesà.
9- Una mica d’oli.
10- Una mica d’aigua.

Preparació:

1- Primer posem l’aigua en una olla i la posem al foc.
Posem una mica d’oli i una mica de sal a l’olla.
Quan arrenqui el bull hi tirem l’arròs.
Quan estigui cuit el traurem del foc, escorrem l’aigua
i li passem una mica d’aigua freda.

2- Agafem l’ou i el posem en un pot amb aigua i el
ficarem al foc. Ha de bullir aproximadament uns 10 minuts
perquè quedi cuit. El traurem del foc del foc i el deixem
refredar. Li traiem la closca a l’ou i el tallarem en trossos
petits.

3-Agafem la mitja poma, els palets de cranc, la
tonyina, l’enciam i ho trinxem a trossos petits.

4- Agafem un bol i hi posarem l’arròs i tots els
ingredients anomenats anteriorment, els barregem.
Hi afegirem un raig d’oli i força formatge rallat, i ho barregem tot.
Ja esta llest per menjar.
Bon profit