Arròs amb conill
INGREDIENTS per a 4 persones:
-1 conill -1 ceba -2 alls – Pebrot verd -Julivert -Pa -Ametlles torrades -Vi negre -Arròs 700gr. -Brou de verdures – Oli d’oliva -Tomata -Sal
PREPARACIÓ:
1-Sofregir el conill amb oli. Després de fer el conill, es treu i a la mateixa paella es fa el sofregit amb la ceba, all, pebrot i tomàquet.
2-Mentre es fa el sofregit en un altra paella posem l’all, el pa per fer la picada i després ho posem al morter amb el julivert, les ametlles torrades i una mica de brou.
3-Una vegada el sofregit està fet s’hi afegeix el conill (ja passat per la paella) i se li tira l’arròs cru. Ho movem tot junt uns 5 min. i li tirem el brou de verdures bullint amb la picada,. Esperem uns 20min. i ja estarà llest..
Ainhoa Ruiz 6è
Els comentaris estan tancats.
Comentaris