Ingredients:

-Un iogurt natural( El vas de iogurt l’utilitzarem per mesurar)
-2 ous.
-1 vas (iogurt) d’oli d’oliva verge.
-2+1/2 vas (iogurt) de farina.
-1vas (iogurt) sucre.
-1 pela de llimona.
-1 saquet de llevat.
-1 tableta de xocolata(al gust)

Elaboració:

1-En un bol es barregen tots els ingredients fins que quedi una massa homogènia.
2-Seguidament posem la massa en un recipient i la posem al forn a 180º durant 45 min.(Clavem la massa amb una forquilla per assegurar-se de que esta feta).
3-Farem la xocolata al bany Maria mentre el pa de pessic s’acaba de coure.
4-Una vegada el pa de pessic ja està fet li posem la xocolata desfeta pel damunt i el deixem refredar.
5-Una vegada fet ja ens el podem menjar.

Suggeriments:
Per damunt del pa de pessic es poden posar boles o xispetes de xocolata.