1. Presentació
     1.1 Índex
    1.2 Sobre nosaltres
    1.3 Per què hem escollit aquest TR?
    1.4 Objectius
    1.5 Hipòtesis
    1.6 Metodologia
 2. L’alimentació a l’antiga Grècia
    2.1 Sobre l’alimentació grega
           2.1.1 Aliments principals
          2.1.2 Els àpats dels antics grecs
          2.1.3 Maneres de menjar a l’antiga Grècia
    2.2 Què menjaven els antics grecs?
           2.2.1 El pa
          2.2.2 Pastissos
          2.2.3 Fruits
           2.2.4 Verdures i hortalisses
                     2.2.4.1 La col
           2.2.5 Llegums
           2.2.6 Beguda
          2.2.7 Carn
          2.2.8 Peix
          2.2.9 Ous
          2.2.10 Formatge
          2.2.11 Els bolets
    2.3 Curiositats
         2.3.1 Els set cuiners més famosos
         2.3.2 El Simposi
         2.3.3 Arquèstrat
         2.3.4 La dieta dels atletes
         2.3.5 Cuina afrodisíaca a l’antiga Grècia
         2.3.6 La cuina dels ibers i la seva relació amb la grega
   3. Articles d’interès
        3.1 La μαστίχα de Quíos
        3.2 El vi a Grècia
        3.3 El fet de menjar carn
        3.4 La dieta mediterrània i la tradició grega
        3.5 Fer dieta a l’antiga Grècia
        3.6 Idees gregues sobre el fet de menjar i de beure
        3.7 Productes amb DO
   4. La cuina grega a l’actualitat
        4.1 Apropa’t a la botiga!
        4.2 Creta i la seva gastronomia
        4.3 El que es menjava a Grècia envers el que es menja al món 
5. Conclusions
7. Agraïments
8. Aracnografia i bibliografia
  9. Part pràctica
      9.1 Receptari original
      9.2 Receptari adaptat
      9.3 Innovacions a la cuina grega
      
 10. Annexos
      10.1 Enquestes
      10.2 Videografia
      10.3 Glossari grec dels aliments
      10.4 Programa de ràdio
 
							
Retroenllaç: Menjar i beure a l'Antiga Grècia