Jornada “Tots eduquem”

El dia 15 de maig a l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona es va portar a terme la Jornada “Tots eduquem“, com a primera Jornada d’Educació i Entorn.

Tot i que pot semblar que el contingut poc té a veure amb l’àmbit que cerquem en aquest bloc, a la conferència que vam enregistrar de presentació, “Les comunitats d’aprenentatge” , a càrrec del Dr. Ramón Flecha, professor de sociologia de la Universitat de Barcelona,   surten alguns dels temes educatius claus en tot procés d’ensenyament-aprenentatge que no podem oblidar, sigui quina sigui l’òptica a partir de la qual l’enfoquem, o l’eina que fem servir.

Algunes de les frases que vam poder sentir ens van cridar poderosament l’atenció.

Tots eduquem from formaciotic on Vimeo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *