Vuvox collage

Vuvox Collage és una altra d’aquelles eines que l’hem vista, l’hem tastada i ens ha encantat. Existeixen moltes tipologies, i de fet ja hem parlat també de Prezi o similars. Aquesta porta el mateix camí de popularitat.

Bàsicament, imaginem que a l’aula diem allò de : “farem un mural relatiu a….” Doncs ja no calen tisores, pega, fotocòpies i rotuladors. Podem fer tot el procés en digital, amb la diferència que podem fer una pissarra interactiva de veritat, que va “lliscant” interactivament com si s’estés explicant una història, que permet fer tot tipus de titolació, insertar enllaços, fotos, vídeos….

Molt bo, ens ha encantat. El registre és gratuït i els seus menús són hiper-intuitius, en 5 minuts es fan coses així de senzilles, que es visualitzen, això sí, millor en format panoràmic o pantalla completa:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *