Free Music Archive

L’utilització de pistes musicals en entorns educatius cada cop s’està tornant més complicat en quant toquem peces que tenen drets d’autor. Els límits legals sobre els que ens estem movent fa difícil indicar quan es poden fer servir i quan no. Possiblement el que ens cal és curar-nos en salut fent ús intensiu de licències Creative Commons, o planes webs especialitzades en música de caràcter lliure en les nostres composicions multimèdia, ara que s’acosta final de curs o, simplement,  quan passem música pels altaveus del centre.

Free Music Archive és una de les moltes webs que podem trobar amb música lliure, dividida en diversitat de gèneres musicals, on cal estar una petita estona en fer la tria, però de segur que trobem alguna composició interessant que ens faci el pes a les nostres necessitats.

One thought on “Free Music Archive

  1. Pingback: blog de suport de la coordinació d’informàtica

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *