Ensenyeu aquest clip al clicle superior de Primària

Una mica en relació a la notícia anterior en aquest bloc i via zonatic-n, també publicat en d’altres blocs, hem pogut llegir una campanya de concienciació per als joves. El vídeo forma part d’una campanya del National Center for Missing & Exploited Children que pretén concienciar-nos dels riscos de posar informació personal a la Xarxa.

Només una recomanació, discreta però ferma: mostreu aquest vídeo a les aules, feu reflexió, parleu amb els alumnes sobre aquest tema. És important. Quantes mesures posem, xerrades als pares siguen possibles, recomanacions, etc, tot serà en favor d’una única suma: educar per a la xarxa. No fem tard.

Habiliteu el Javascript i el Flash per veure aquest Flash video.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *