Els joves i les Tic

connella.jpg

Però… quins usos fan els joves de les TIC?

El dia 22 d’abril, al Citilab de Cornellà de Llobregat, es va intentar donar resposta a aquesta pregunta en el marc de la jornada TIC i Joves 2008, un esdeveniment organitzat amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Fundación Vodafone España amb l’objectiu de conèixer millor la visió que tenen els joves de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) i els usos que en fan en la seva vida quotidiana, tant des del punt de vista educatiu com d’oci:

  • Usos tecnològics
  • Usos socials
  • Usos lingüístics

La jornada va estar protagonitzada pels alumnes de tres instituts de Catalunya, entre els quals estava l´IES Jaume Huguet de Valls, que van reflexionar prèviament sobre aquests tres àmbits temàtics, i per reconeguts experts en els mateixos. Junts van debatre per tal d’aprofundir en els usos que fan els joves de les noves tecnologies i com influeixen en tots els aspectes de la seva vida, des de la manera d’aprendre a l’escola fins a com es relacionen amb els seus amics.

En breu posaran els continguts dels enregistraments a la plana web d’aquesta institució. El millor del matí, sens dubte, quan els joves van prendre la paraula.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *