1er Congreso Nacional Internet en el Aula

internetaula.jpg

Us recordem novament que està en marxa el Primer Congreso Internet en el Aula. Considerant la importància d’aquest esdeveniment i la seva possibilitat de difusió que donarà a les vostres activitats que porteu al centre us animem a presentar la vostra experiència, a partir de la plana http://www.congresointernetenelaula.es

Constarà de la fase “virtual” i de la fase “presencial”. Per a poder participar a la fase presencial a finals de juny a Barcelona ( 26 a 28 de juny ) cal passar necessàriament per la fase virtual. La inscripció a la mateixa acaba el dia 15 de maig

One thought on “1er Congreso Nacional Internet en el Aula

  1. Pingback: Seminaris TAC - Tecnologies a l’aula » Contribucions al “1er Congreso Internet en el Aula”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *