Coordinació Tic als centres

Anant una mica més enllà en el que es refereix a les tasques dels coordinadors/es tic als centres, us posem una documentació. Es tracta de la presentació que tradicionalment es feia als nous coordinadors/es d’informàtica dels centres.

Bàsicament us pot servir per a entendre una mica més:

  • Funcions de la coordinació d’informàtica
  • Suport a la coordinació informàtica
  • Suport preventiu T-Systems
  • El Gepse
  • Estructures dels discs durs de les aules d’informàtica
  • La xarxa de centre
  • Seguretat a la xarxa de centre
  • Restauració de màquines

Us hem de comentar que el document és de l’any passat i no s’ha retocat. Encara surt el logotip antic de fons, però no afecta per a res en l’essencial que ens interessa realment transmetre. El document el podeu trobar fent clic aquí en format odp. Us pot servir de suport o referència.

pc.jpeg

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *