Coordinador TIC

Normativa Coord TIC
Dintre del plantejament d’aplicar de la forma mes efectiva les tecnologies Tic al sistema educatiu, no ens hem d’oblidar de la persona que des de el Departament d’Educació li assignen les funcions de integrar, assessorar, incentivar,etc… dins el centre, de tot lo que tingui a veure amb l’aplicació de les Tic al sistema educatiu.

Es de Justícia que a més de la part curricular també i en primer lloc, fem esment de lo que el departament envia com a document d’organització bàsica als centres, en lo que pertoca a la persona, que en un moment o altre ha de intervenir activament en que s’apliquin d’una forma activa i efectiva totes les propostes curriculars , que es puguin elaborar per millorar la qualitat de l’ensenyament.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *