Jornada sobre la llengua i la cultura amazigues

A Catalunya, la Primavera Amaziga se celebra des de l’any 2002. En aquesta diada es duen a terme activitats culturals adreçades a la societat catalana, a tots els/les ciutadans/es que estiguin interessats/ades en conèixer la llengua i la cultura amaziga i en apropar-se a la realitat de la comunitat amaziga resident a Catalunya.

amazicEn el marc de les celebracions de la Primavera amaziga 2010, el passat dissabte, 15 de maig va tenir lloc al Centre Cívic Pati Llimona   la Jornada sobre la llengua i la cultura amazigues. Dins dels diferents actes hi va haver una breu exhibició de timawayin (cançons amazigues de l’Atles Mitjà), amb acompanyament de loutar, l’actuació del grup musical Twattun i  degustació de té i pastetes.

Trobareu més informació al bloc de l’Associació Tamazgha-Catalunya TAMCAT [+]


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *