BANGLA

En Nukrul ens ensenya Bengalí

_____________________________________________________________________________________________________

Shur Rong al Festival Àsia 2011

 

L’Acadèmia Cultural Shur Rong participa el proper 25 de setembre en el Festival Àsia 2011 amb una actuació que ens acostarà a la cultura musical i la dansa tradicional de Bangla Desh.

L’acte tindrà lloc a la Plaça dels Àngels a Barcelona de 13.30 a les 18 hores.

 

 

_____________________________________________________________________________________________________

II Festival de Música Intercultural

picture-2

En el marc de la Festa Major de Hostafrancs, el proper diumenge dia 3 d’Octubre a les 17.30 tindrà lloc el II Festival de Música Intercultural en el qual participa l’Associació Shur Rong (Escola de Bangladesh a Barcelona) que presentarà una Mostra de cançons, danses i vestits de Bangladesh i del Sud d’Àsia .

Consulteu la programació


Signatura del conveni de col·laboració entre el Departament d’Educació i l’Associació cultural de Blangladesh

imatge del moment de la signatura del conveni de col·laboració

El 13 de novembre de 2009 es va signar a Barcelona un conveni de col·laboració per impulsar l’ensenyament de la llengua i cultura bengalí entre el Departament d’Educació i l’Associació socio-cultural de Bangladesh

Des del Departament d’Educació s’estan promocionant com a activitat extraescolar les classes de llengües d’origen, per tal d’avançar en el projecte lingüístic plurilingüe i l’Associació Socio-Cultural de Bangladesh a Barcelona té per objectiu promoure les classes de llengua i cultura bengalí i donar suport a l’educació integral i l’orientació dels alumnes de parla bengalí, així com donar a conèixer la seva llengua i cultura a tota la comunitat educativa.

Dins d’aquest marc de col·laboració, s’han iniciat les classes de llengua i cultura bengalí a l’Escola Ferran Sunyer de Barcelona.

 


L’escola Ferran Sunyer: un projecte per a la convivència i la cohesió social

En el marc dels programes de llengua i cultura de la nova ciutadania que desplega el Departament d’Educació per tal de posar les llengües familiars a l’abast dels centres educatius amb l’objectiu d’impulsar un Projecte Lingüístic Plurilingüe com una acció educativa integral per a la convivència i la cohesió social a la ciutat de Barcelona diversos centres educatius imparteixen aquestes llengües familiars en horari extraescolar.

Per a més informació podeu consultar aquest enllaç


ENLLAÇOS D’INTERÈS

 

 

L’Associació  Socio-Cultural de Bangladesh a Barcelona ens ha proporcionat els seguents enllaços per tal de mostrar les activitats que es realitzen des de l’ associació.

 

Enllaços d’actes en els que l’entitat ha participat.

 

Programa de acte cultural de l’entitat

Celebració del dia Internacional de la llengua materna

 

Activitats de l’ escola

separador

 


Feliç Any Nou Bengalí!!

imagen2

 

Happy New Year 1417 (11th April 2010)

imagen1

L’associació Shur Rong, juntament amb l’alumnat que fa classes de llengua i de cultura bengalí en el marc edel sistema ducatiu de Catalunya, us desitja molta felicitat i un any plè de profit!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *