Llegendari apòcrif de Premià de Mar

Els dos últims cursos, una promoció d’alumnes de l’INS Premià de Mar ha estat treballant en el Llegendari apòcrif de Premià de Mar, un projecte d’aula que de mica en mica va anar agafant volada fins a guanyar un Premi Baldiri Reixac en la seva edició del 2015. Fruit d’aquest reconeixement, el treball s’ha pogut presentar a les jornades de difusió d’aquests premis que el 17 d’octubre es celebren a Girona.

En el meu darrer apunt, comentava el tema de la innovació i dels projectes. Aquest exemple representaria un projecte vinculat únicament a una matèria que, tot i ser més modest, presenta l’avantatge d’adequar-se a l’estructura horària i organitzativa d’un institut de les dimensions del de Premià de Mar.

Possiblement, el moment més decisiu del treball va ser el curs passat quan els alumnes de 3r d’ESO van preparar la ruta de les llegendes per Premià i la van oferir als seus companys de 1r d’ESO i als alumnes de l’Escola Montserrat, que va fer l’esforç de sumar-s’hi i gaudir-ne durant un matí. Gràcies a tots ells i als companys que em van acompanyar en aquest muntatge.

Us deixo la presentació de la ponència:

Aquest article s'ha publicat dins de PRESENTACIONS i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *