Comprensión lectora y competencia digital

Aquest article ha estat publicat en General, PRESENTACIONS. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Comprensión lectora y competencia digital

 1. Carla Campos Cascales diu:

  Hola Joan marc. Un bloc molt enriquidor i interessant! L’he trobat a ran de la lectura del teu article “Une approche alternative de l’enseignement de la littérature: des séquences didactiques centrées sur des genres littéraires” dins del llibre dirigit per Dufays: Enseigner et apprendre la littérature aujourd’hui, pourquoi faire?
  Estic preparant una tesi en didàctica de la llengua i la literatura a la universitat Paris 3-Sorbonne Nouvelle, agafant com a cas pràctic l’ensenyament de la literatura a Catalunya. M’agradaria molt entrar en contacte amb tu per poder intercanviar sobre el tema. Em sembla que tot això que fas amb els teus alumnes pot ser-me d’una gran ajuda.

  Et deixo aqui la direcció del bloc que ha creat a Master 2 el meu director i que té, també, un objectiu pedagògic (es tracta de seguir i desenvolupar l’escritura de recerca dels estudiants-investigadors).
  http://arlap.hypotheses.org/

  Fins aviat, espero!
  Carla

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *