Atenció: Alarma verda

S’ha de reconèixer que el departament d’Educació s’està posant les piles pel que fa a l’elaboració de documents que ens ajudin a entendre l’enfocament per competències, a programar d’una manera pràctica i entenedora i, en definitiva, a anar-nos acostant al que fa dècades predica l’enfocament comunicatiu de la didàctica de les llengües.

No sé si se’n sortiran perquè sovint les aules són les aules, però crec que tots aquests documents haurien de ser de lectura obligatòria ja que ens ofereixen moltes pistes que sovint són de fàcil execució.

Dins de les Orientacions per al Desplegament del Currículum, el document dedicat a l’Àmbit de llengües a l’ESO, és un bon exemple d’aquesta nova línia.

A més a més, estem molt contents des de l’IES Cristòfol Ferrer perquè han triat una de les nostres seqüències didàctiques de lectura i escriptura com a exemple de bona pràctica (a partir de la pàgina 31 del document).

Esperem que si algú l’aplica, ens faci molts suggeriments de millora.

Aquest article ha estat publicat en ENLLAÇOS COMENTATS, EXERCICIS, PUBLICACIONS. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *